peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on en.peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

PROTEKSI CD DARI PEMBAJAKAN - ajiarya



PROTEKSI CD DARI PEMBAJAKAN
PROTEKSI CD DARI PEMBAJAKAN - pc
Bete ga sih kalo lo bikin kompilasi software trus tiba2 ada yang cmn ngopi doang? :hammer:

nah tutorial dibawah ini mungkin ngebantu buat cd copy protection sendiri.

Tools yang perlu disiapkan :
- WTM CD Protect
- UltraISO
- Goldenhawk CDRWIN

Langkah2 nya :
1. Buka WTM CD Protect -> add error

2. Pilih file image error nya

3. Image error akan bereksistensi *.cry

4. Set Option, pilih error setup sesuai keinginan, bigger is better tapi membutuhkan proses yang cukup lama!

5. Rename image error menjadi file yang "terlihat biasa" dimata telanjang, contoh :

6. Buka UltraISO dan bikin kompilasi programnya, sebar file error nya ke dalam directory kompilasi, semakin banyak semakin baik, use your imagination!

7. Save image menjadi BIN/CUE

8. Kalo udah jadi, buka kembali WTM CD Protectnya dan buka images file yang baru dibuat tadi

9. Klik protect, biarkan proses proteksi bekerja

10. Burn images yang udah di protect dengan CDRWIN RAW mode

11. Hasilnya. jika di copy pake NERO sungguh sangat mengecewakan

12. Termasuk juga jika dicopy pake cloneCD/winimages dll

13. Juga bila dicopy via explorer, biar ditungguin seharian ga akan tercopy files nya :p
Visits: 390


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top