peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters).

IMPORTANT: Choose your name WISELY as you cannot change it later on! This is due to the fact that we will submit your pages to major search engines so that they can be found properly. 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on en.peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Marzus and learn how to create your own mobile site!

Koleksi cerita 1 - cerita.seks.3



Koleksi cerita 1
Kak Ina

Peristiwa ni berlaku pada penghujung tahun 1992. Saya pergi ke rumah Abang saya di Rantau Panjang
untuk mendapatkan sedikit sumber kewangan ..masa tu saya baru masuk U...Masa tu Abang saya
belum balik dari outstation selama seminggu di melaka...Saya sampai di rumah abang saya pada waktu
pagi dan abang saya dijangka akan balik pada petang tu...


Bila saya sampai dirumahnya, kak ipar saya, Kak Ina menjemput saya masuk..masa tu baru pukul 8
pagi..Kak Ina masih dgn pakaian tidur nya...soccer short dgn t'shirt..
Nampak sangat dia belum mandi lagi..
Bila saya masuk saya terus duduk atas sofa dan kak Ina terus ke dapur buatkan air untuk saya..


Bila dia membongkok hidang air teh utk saya, saya ternampak buah dada kak Ina putih melepak..Tak
pakai bra rupanya...bisalah orang pompuan ..bila tidur jarang pakai bra..Buah dada Kak Ina takda besar
sangat..tapi tegang dan gebu..terus je batang saya tegang..Kak Ina jemput saya minum dan dia nak
keatas...nak siapkan laundry katanya..


Mata saya terus terpaku pada pungung dan peha Kak Ina masa dia naik tangga..Punggungya bulat dan
padat..mesti banayk air..pehanya pula putih melepak..Tanduk saya mula tumbuh atas kepala..saya mula
membayangkan punggung Kak Ina disebalik shortnya..mesti putih macam pehanya juga...Batang saya
dah mencanak masa tu..rasa nak melancap je...


Masa datang aje idea saya nak mengoda Kak Ina... Kak Ina dah seminggu tak kena siram mesti gersang
minta di airi..kalau kena caranya ..boleh makan besar saya hari ni...


Aku terus lepak kat sofa sambil berfikir macam mana nak rasa cipap Kak Ina..Lebih kurang pukul 9
Kak Ina dah siap buat laundry dan dia dah pun mandi..harum bau sabun mandi dan syampoo..Dia mula
borak dgn aku smpai pukul 9.30..Aku mula guna bahasa double meaning dgn dia..Dia gelak bila aku
tanya macam mana sejak kahwin dgn abang aku..maklumlah abang aku masa tu dah 30 lebih ..duda
anak dua..(dua-dua anak dia isteri pertama dia jaga)...Manakala Kak ina pula hanya setahun lebih tua
dari aku...memang tengah solid dan bergetah-getah..


Kak Ina baru berusia 19 tahun...baru kahwin dgn Abang saya 3 bulan.Body Kak Ina saya rasa
mengancam juga..34-24-34..tingginya lebih kurang 164cm nampak tinggi dan langsing macam
penyanyi Nouri tu..Kulit diapun putih macam Nouri...Muka dia ada la iras-iras macam Fadilla Sarif
(Puteri Sinaran)...
Rambut dia ikal dan panjang...


Saya tanya dia pasal malam pertama dia ..dia malu-malu..bila saya korek..akhirnya dia cerita jugak..
duia kata sakit macam nak pengsan....Lepas dua tiga kali kena cocok barulah okay sikit katanya... Masa
dia cerita tu..saya tak habis habis pandang bibir dia rasa nak cium aje..Dia masa tu pakai kain batik dan
t'shirt pendek.


Lepas tu dia atnaya aku ..pasal melancap..aku kata aku tak selalu melancap..walaupun sebenarnya
dalam sehari at aku melancap sekali...Hari tu aku melancap lagi..sebab tu horny semacam je..Biasa
orang muda air tengah banyak..
Bila aku kata aku rasa nak melancap bila tengok punggung dia muka dia terus merah ..malu... saya
mula gosok-gosok batang saya dari luar jeans ..Batang saya memang dah keras dari tadi..nampak



terbonjol ...Saya cuba menggoda Kak Ina dgn cara tu...Dia kata orang lelaki ni kalau tak melancap tak
boleh ke...Saya kata boleh..tapi kena orang pompuan lancapkan ..dia tergelak...Saya kemudian suruh
dia duduk diam-diam kerana saya nak concentrate melancap sambil bayang kan dia..Dia tanaya
bayangkan apa?..Apa la bodoh sangat ..banyangkan jolok cipap Kak Ina la aku kata...

Dipendekkan cerita akhirnya aku dapat juga merasa cipap Kak Ina...Hari sampai 3 round saya fuck Kak
Ina..samapi pukul 3 petang baru habis..Kak Ina langsung tak larat nak masak lepas tu..terpaksah saya
beli makanan lunch kat kedai..

Kak Ina puji saya pasal boleh main lama..ada la 5 kali saya pancut hari tu..Kali pertama saya melancap
depan Kak Ina sampai pancut...Lepas dia tengok batang saya yang agak besar..(dia kata batang abang
saya cuma 5 inci..saya punya 6.5 inci)...Dia terus stim..saya nampak Kak Ina duduk pun tak betul
gelisah semacam aje..saya pun ambil peluang sepenuhnya dgn mencium mulut Kak Ina....dan adegan
seterusnya terlalu hebat untuk diceritakan dgn kata-kata..Kena rasa sendiri baru tahu...Cukuplah kalau
saya katakan sampai berbuih-buih cipap Kak Ina saya kerjakan..

Itulah pengalaman pertama saya dlm bidang seks ... Lepas tu saya lebih hebat memantat budak-budak
U tempat saya belajar..Saya ingat setakat ni dah 15 orang anak dara saya rasa..Bini orang 2 orang
...Janda 5 orang...
Saya ingat bila dah cukup 20 orang anak dara saya nak bertaubat dan cari isteri yang baik dan lepas tu
buat anak..dua tiga orang....and live happily ever after..

Siti

First time saya bermula masa saya berumur 16 thn.
Saya masih ingat suatu ketika, kawan lelaki chatting
saya ajak saya ke rumahnya sempena dengan 'Reunion
party'.Jadi, saya mula bersedia untuk kesana pada pukul

9.00 malam.Saya seorang shj yang pergi kesana dan
kawan2 saya tidak berturut serta.Saya pergi kesana dgn
jemputan seorang lelaki yang saya kenal dari 'chatting'.
Dia ini boleh tahan juga orgnya...badannya tegap dan juga
agak tinggi, kira2 1.85m.
Apabila tiba disana, kelihatan sudah ada org yg tiba lebih
awal dari kami.Saya dijemput masuk.Saya berasa pelik dimana
saya seorang shj perempuan dalam parti tersebut.Kira2 7 org
kesemuanya ada dlm parti tersebut.
Saya diajak menari dan malah minum minuman beralkohol.
Salah seorang dari mereka 'membuka' filem lucah yang saya masih
ingat judulnya, iaitu 'Erotic Expertise'. Saya berasa kurang senang
tetapi saya sudah biasa dgn filem tersebut tetapi saya masih
'VIRGIN', dan tidak pernah ada hubungan seks dgn sesiapa lagi.

Saya masih ingat ia bermula pada pukul 10.30 mlm. Seorang lelaki


entah dia dlm mabuk datang ke arah ku. Dia mula menyentuh bhg
peha saya.Saya cuba mengelak tapi kawan2nya yang lain mula dtg
kearahku.7 ORANG !!! Macamana saya nak berlawan! Tapi saya mula
berminat dgn diorang yg bukan shj berbadan tegap malah boleh dikatakan
handsome juga orgnya.

2 lelaki pertama menyentuh 'breast' saya walaupun saya masih lagi
berpakaian.5 org yg lain kelihatan sudah kelihatan 'naked' dgn 'dick'
masing2 sudah 'hard'.Diaorang kelihatan sedang dtg kearahku. Kemudian
baju dan seluar jeansku dibuka.Breastku yang ukuran 32 itu dipegang dan dihisap
3 org lelaki.saya berasa sedikit kesakitan pabila salah sorang dari mereka meramas
breast saya.2 lagi dgn dick yang menegang dtg kearah mulut ku dan diarah membuka
mulut.Saya menurut shj kerana saya tak ingin melepaskan peluang menikmatinya.
Dick diorang begiu 'panjang' sekali dan ia hampir memasuki bhg dlm kerongkongku.
sorang lagi sedang menjilat pussy ku. Orgasm saya mula naik dan saya naik liar.
Saya mengarahkan salah sorang dari mereka fuck kan saya.Tiba2, saya terasa sesuatu
benda tajam menusuk ke dlm badanku. Saya menjerit kesakitan tetapi lelaki tersebut masih
menikmatinya.Sementara itu,6 yang lain sedang melancap ( masturbate ).Entah dalam
masa 15-20 minit, ke7- tujuh lelaki tesebur menyemburkan air mani mereka ke bhg mukaku.
Ia agak menjijikkan kerana seluruh bhg mukaku dipenuhi dgn air tersebut. Saya menjilat
kesemua air tersebut. Mulut ku semua dipenuhi dgn air tersebut dimana saya hampir termuntah
tetapi saya terpaksa menelannya shj.Ia berbau agak hanyir tetapi saya agak menyukainya.

Selepas kejadian itu, saya mula minat terhadap seks. Setiap kali mengadakan seks, saya akan
menjilat dick dan air maninya sekaili.

Kepada semua pembaca perempuan sekaian, walaupun anda berasa takut utk buat seks,
tapi anda haruslah cuba. Ia hanya sakit sementara sahaja . Cubalah hari ini DAN ingat...
cuba merasa air lelaki,dan anda akan terasa keenakkannya.

C'mon...it's ur body, enjoy it!!!

Gadis 15 Tahun

Hai kekawan kat wmb...! Ingat lagi ke kisah aku ngan si Jem tu. Sebenar nyer aku yg buat kisah tu
untuk korang. Kalu ko tak puas lagi, ni ade lagi satu.

Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cum' kalau make love. Nak bagi
I punya 'cum' terpaksa kosentrasi penuh. I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan

I, dia 'cum' 30 kali baru I selesai. Anyway…… here's a story about one of my sexual experince ngan
budak umur 15 tahun. Masih sekolah wooo....! Kira bawah umur lagi tu....! Kisah ni baru minggu lalu
terjadi dan ia masih segar di dalam ingatan.


Sebenarnya sebelum ni I memang dah biasa buat hubungan seks dengan teenager, but kebanyakan yang
berumur 20 ke atas. I tak pernah mimpi nak buat ngan budak yang baru berumur 15 tahun. Memang
kerja Gila...! Kalau kena cekup? Jawabnya "Statuary Rape" wooo....!! Tapi kali ni dengan tak ku
sangka aku ter…….. juga akhirnya.

Cerita nya begini,

Oh ya….. lupa I nak bagi tau yang I ni keja sendiri. Ada bisnes kecil-kecilan. So ari tu I pegi ke bandar
'K' untuk membeli stok. Jadual ku hari itu agak sibuk, kepala penuh ngan senarai barangan yang perlu
ku beli. Jadi I sangat kelam kabut berkejar ke sana ke sini mengurus belian.

Jarak Pekan tempat I berniaga ni agak jauh sikit dari bandar 'K' jadi I harus berkejar pulang. I takut
pula ketinggalan kenderaan. Kenderaan untuk ke Pekan tempat I tidak ada jadual tertentu. Kebanyakan
merupakan bas sapu belaka. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu I sampai kat perhentian
bas. Itu pun tinggal satu ja. So I terus naik. Time duduk tu I ternampak lah pada sorang gadis yang
berada kat belakang I. Masa tu tak ada apa-apa perasaan pun. I buat donno je lah. Tak lama kemudian
kemudian kenderaan pun mulai bergerak.

Bila kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba-tiba je enjin kenderaan berhenti. Waaah…..
kenderaan rosak, habis lah. Beberapa orang penumpang mengomel dengan kesalnya. I tak tahu apa nak
buat lagi…!!! Gadis tu pun turun dari kenderaan tersebut. I tengok dia relaks aje. "Aik….tak takut kah
budak ni kalau tak dapat pulang?" tanya ku dalam hati.

Beberapa orang penumpang yang sama-sama menumpang kenderaan yang rosak tadi menahan teksi
dan mengajak pulang ke bandar 'K'. I pun pegi lah……. Gadis tu pun mengekor sama. "Mungkin ada di
antara member yang ajak ni keluarga dia." Ujar ku dalam hati. Hari pun dah nak gelap….. apa nak
tunggu lagi kat situ. Aku pesan je dengan drebar kenderaan yang rosak tu supaya hantar barang-barang
yang I beli ke rumah. Tambang nya akan I bayar kemudian. Nasib baik lah I memang kenal kat drebar
tu.

Mula-mula kami pegi cari makan kat sebuah restoran lepas tu member yang lain rancang nak gi pub.
Heh…. diorang ni memang kaki enjoy lah. I cadang lah agar kami berempat pakat cari teksi minta
hantar pulang. Diorang setuju…… jadi kami tempah teksi dan mereka kata nak pi pub sekejap. Gadis
tu ikut aje. Baru lah aku tahu yang nama gadis tu 'M'. Jadi teksi tu yang kebetulan juga member setuju
menunggu kami kerana bayaran untuk ...


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top