peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on en.peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

SESTRA SUZANA I MAMA XIV - incest-priceSESTRA SUZANA I MAMA XIV
Pinky je ispružen jezik snažno zabijao mami u pičku, a nos u guzicu. A ona je sve bješnje trzala guzicom i nabijala se na njegovo lice unatrag. Cijeli jezik i nos mladog junoše nestajali su u njenim otvorima, a mama Nataša je to vulgarno komentirala napaljujući maloga.


«... hajde zabij to jebačici Nataši... liži mi jajnike... tko si - da si... nemoj prestati... voliš veliku pičketinu, ha... ovo ti je najbolja pička što si vidio u životu... samo liži... stotine su lizale i jebavale ovu rupu bez dna... taaaaakoooo.... sad me zažvali u šupak.... sasvim... cijeli jezik hoću u guzici... daj, mladiću daj... tooooo...!» Pinky je u tom momentu imao jezik sasvim zaguran u mamin anus, a ona je tražila: «... sad kruži jezikom po mom crijevu... oh, kako to volim.... kako volim kurac u sebi... daj, daj, daj... sad mi daj kurca.... hajde uvali i lagano zabijaj....» zapovijedala je mama i sve žešće miješala. Pinky je sav crven u licu podigao glavu i na koljenima prišao iza nje.
Suzana ga je povela u sobu i rekla mu da će guziti mamu Natašu, ali da drži jezik za zubima i da ona ne smije znati ko je jebe, jer je to takva igra. Pinky je odmah pristao i sad je drkao iza mame približavajući glavić njenoj vagini, prislanjao ga i gurao uz njen gromoglasan uzdah odobravanja... «Tooooo.... kuraaaaaaac... konačno, samo ga zabijaj....»
Suzana i ja smo već bili narajcani do ludila. Stajala je ispred mene laktovima naslonjena na prozor koji je gledao u sobu. Stajao sam iza nje i lagano je ubadao i drpao, a kao opčinjeni oboje smo posmatrali mamu Natašu, naguženu na krevetu. Pinky je bio poput komarca na njoj, ali se dobro snalazio. Uvalio joj je kurac do jaja i zabijao se ritmično u nakvašenu veliku čupavu vaginu, a već se uhvatio i za njene ogromne sise koje su se bibale ispod nje u ritmu sexa.
«.... tako braco.... polako me jebi... nemoj da rano svršimo.... hoću da uživam... pogledaj mamu... jebe se bolje nego nekad kad smo je gledali kao klinci... uh... to braco... i ti me fino jebeš... šta bih ja bez tebe.... pogledaj je molim te...» šaptala je Suzy.
«... baš je dobra pička... vidi pa ona niti ne zna ko je u njoj, a već je počela udarati ritam guzicom kako njoj paše.... baš je dobra jebačica... uuuu kolike su joj sise!» dodao sam.
«Sviđa ti se, a ?» upita me iznenada Suzana. Bi li volio pojebati onakvu žensku ?» upita me iznenada. «Znam da bi volio...» Usporio sam ritam penetracija u sestru jer mi nije bilo jasno da li bulazni od uzbuđenja ili nešto smjera. Ali prije nego sam uspio bilo šta pitati desilo se nešto neočekivano. Pinky, iako nije imao problema s time, počeo je prerano svršavati. Mama je bila tek «ušećerila» nabijajući se guzicom unatrag na njegov kurac do jaja i očekivala još mnogo toga, ali Pinky je naglo izvadio kurac, nadrkao ga par sekundi i počeo špricati oko sebe po sobi.
«... ma šta to radiš... ne vadi ga... oooohhh... nisi valjda svršio, jebem li ti miša... kako ćeš me ovako ostaviti... ništarijo jedna nepoznata.... baš si šonjo... vrati taj kurac u mene...» vrištala je mama sasvim iznervirana naglo prekinutim snošajem. Pinky se zbunio, naglo skočio s kreveta, navukao gaće, dohvatio odjeću i istrčao iz sobe. Mama je čula da su se vrata zalupila i shvativši da je u sobi sama, svezana sexy-lisicama i nezadovoljena počela je vikati:
«Suzanana, Suzana.... heeeeej.... odvežite me, Suzy...» i cijelo vrijeme je trljala međunožjem od jastuk koji je bio ispod nje pokušavajući se zadovoljiti. Nas dvoje smo se zgledali. Razmišljali nekoliko trenutaka i onda odlučili da uđemo. Izvadio sam kurac iz nje i tiho uđosmo u sobu gdje je mama pokušavala namjestiti klitoris na rubove jastuka i podraživati ga.
«Tu sam mama... šta se dogodilo...?» reče Suzy.
«... ništa... eto ništa... tko je onaj šonjo što si mi ga poslala... nije izdržao ni pet minuta, a već je svršio... šta sad da radim.... odveži me...» pjenila je mama Nataša. Stajao sam iza nje i prvi puta iz takve blizine posmatrao njeno raskvašeno međunožje i sjajni anus, sasvim opušten, poluotvoren i spreman da primi kurac. Erekcija je bila čvrsta do bola. Posmatrao sam mamu i lagano drkao. Ponovo se pogledah sa sestrom Suzanom i istovremeno potvrdno klimnusmo glavom. Bio je to prećutni dogovor... «da, pojebaćemo našu mamu, moja sestra i ja zajedno !»
«Ne brini mama.... dobićeš sve što ti treba... sad sam ja tu... ja i još netko.... bit će ti perfektno...» reče Suzy prepuklim glasom koji je otkrivao enormno uzbuđenje i spremnost na svaku perverziju. Suzana i ja smo nezaustavljivo i svjesno srljali u novu incestuoznu gadariju, a učesnik je nesvjesno bila niko drugi do naša mama. Bilo mi je malo čudno što se mama ne protivi Suzaninom učešću, i to mi je bilo sumnjivo, ali sam to u trenu objasnio njihovom ženskom bliskošću i intimnošću mame i kćeri i sasvim se posvetio onome što slijedi.
«Tko... tko je to s tobom... šta ćete mi raditi.... oooooohhh.... samo me dobar kurac zanima, to mi treba... oooohhhh... toooooooooooo...!» Ovaj posljednji mamin uzdah uzrokovan je time što Suzana bez okolišanja zavukla mami dva-tri prsta u otvorenu vaginu, a jezik zabila u njen šupak kao maločas Pinky. Opčinjeno sam gledao šta kćerka radi svezanoj i nemoćnoj mami. Suzana je hvatala ritam, a ja sam prišao iza nje, gurnuo joj kurac među noge i nastavio je karati napaljen novim prizorom Suzaninog anilungvusa. Mama je ječala od zadovoljstva i jedino smo razumjeli... «... kurca.... kurca... ooooh... voliš moj šupak kćeri... oooooh... toooo kako me dobro jezikaš.... ti si mala kurvica koja svašta zna.... kao tvoja mama... mmmmmm mi smo kurvetine, kćeri moja..... voliš kurac kao i ja..... samo se jebi.... tko je to s tobom.... je li dobar jebač... oh, kurca mi dajte....» I onda je konačno došao trenutak i za to.
Suzana me pogledala i očima dala signal da ga izvadim iz nje. Prišao sam mami otraga i prislonio glavić. Suzy me uhvati za kurac da se ne predomislim u posljednjem trenutku. Lagano raširi mamine usmine, prsloni glavić na otvor rodnice i gurnu me otraga... Ulazio sam u maminu pičku polako i dugo. Osjetio sam da me Suzana potiskuje otraga, a zatim se i namjestila iza mene i prislonila šumarak svoje pice na moje guzove. I onda je počela lagano raditi naprijed-nazad. Ulazio sam i izlazio iz mame opčinjeno gledajući kako moj penis nestaje u njoj.
«Evo.... zajedno je jebemo.... tvojim kurcem braco.... ne samo ti.... jebemo je zajedno.... Ne brini. Ona je samo napaljena ženska koju treba jebati... uživaj, braco.» šaptala mi je sestra na uho da mama ne čuje, a ja sam sve više oživao. Dohvatio sam mamu za struk i pojačao udare. Ona je ponovo počela ječati i puštati neartikulirane zvuke zadovoljstva.
«Oooohhhh.... to, to.... Suzana.... ovaj je mnogo bolji.... oh.... nepoznati jebaču.... radi s Natašom šta god hoćeš.... razvaljuj, uvaljuj, poderi.... uh, uh...»
Karao sam sve brže i žešće. Zabijao sam ga mami do jaja, a iza mene je Suzana trljala pičku od moju guzicu. Zatim sam se malo podigao i najahao na mamine ogromne guzove, ali lijepe i još nenapadnute celulitom. Tako sam prodirao još dublje, a mama se glasala sve jače. Uzbuđivalo me to i smirivalo što ona nije znala da je jebe sin i u tom momentu se uopće nisam pitao što bi rekla kad bi joj sad skinuli povez.
«Sviđa li ti se mama... ha.... jebe li te dobro moj jebač.... reci?» dražila ju je seka.
«Oooooh.... divni ste...»
«A sada mama, malo onoga što sam davno naučila» reče Suzana i odmaknu se od mene i zavuče glavu među mamine noge. Prvo sam osjetio njen jezik na svojim jajima, a onda sam shvatio da se trudi da mami opali dobar liz dok je ja guzim. Nataša je odmah reagirala.
«Ooooh.... ma šta to radiš kćeri.... heeeej.... ma ko je to s tobom.... kako možeš pred nekim... to... uh... super je...» Ja sam šutio, a Suzana ju je u par riječi uvjerila:
«Samo uživaj mama... moj jebač samo želi da svi uživamo... nema veze tko je kome što... željela si kurac, dobila si ga.... Sad te želimo čuti kako svršavaš !» i zaroni među mamine noge, a ja navalih ubadati, miješati, činiti bočne penetracije ukoso, plitke ubode, a zatim ubode do jaja.... sve što sam znao da napaljuje i draži ženska spolovila. Mama je bila zadovoljna. Sve glasnije je stenjala i osjetili smo da je blizu kraja. Suzana je lizala njen klitoris i moja jaja ne prestajući niti sekundu. Zatim sam i ja dohvatio mamine sisurine i iznenadio se koliko su tvrde, pune i mesnate, a ne prazne vreće kako sam očekivao. Pucali smo po mami iz sve snage i onda se začulo njeno poznato glasanje nagona kakvo smo čuli još onog davnog dana kad smo je uhvatili kako je jebe poštar....
«Jooj, joj, to, to.... do balčaka mi ga uvalite.... jebite me ko kravetinu.... ja sam velika krava kojoj treba kurčina.... oh šta radite od mene... samo tako.... do jaja.. to, to, to.... još malo.... oh, oh, ooooooh....» a zatim dugi otegnuti vrisak i kontrakcije vagine koje sam osjetio kako mi obuhvataju i stežu kurac. Mama Nataša je doživjela neviđen orgazam, prvi puta sa svojim sinom, a da to nije ni znala. A sad je bio red na mene i Suzanu.
Suzana se izvukla ispod mame i zavalila u fotelju točno iza kreveta. Željela je da nas posmatra otraga, da vidi kako ulazim u našu mamu Natašu. Dohvatila je veliki vibrator, zabacila noge na naslone fotelje i počela se draškati vrhom vibratora po klitu. A zatim ga i počela zavlačiti.
«Mama... sad ćeš ga dobiti i u tu tvoju veliku guzu. Moj jebač voli vrele, podmazane anuse... kao što je tvoj.... baš takve voli. Sad će se zadovoljiti u tvom šupku.... mama. Hajde, mili... (hm, pazila je šta govori) zabij ga Nataši... vidi kakvu grandioznu guzicu ima moja mama. A ja ću se malo poigrati ovim maminim igračkama.... ooooh.... Hajde mili.... hoću da gledam kako joj ga uvlačiš u dupe...» laprdala je Suzana i već se gubila od uzbuđenja. Pred njenim očima, njen brat zavlačio je kurac mami u čmar i to ju je izluđivalo. Ja nisam imao vremena razmišljati o svemu tome, jer me i Nataša tjerala na akciju...
«Daj ga, daj ga momčino... bio si dobar tko god da si.... sad ga stavi teti Nataši u šupak... teta Nataša to voli... volim ga osjetiti u guzici... mmmm kako me to pali.... samo ga uvali... teta Nataša je razrađena... može sve.... daj ga do jaja...»
I zaista, bila je vrlo razrađena. Pinky i Suzana su je još dodatno opustili lizanjem anusa i sad je bila sasvim otvorena i skliska. Glavić uđe bez ikakvog otpora i nastavih ravnomjerno gurati kurac u mamin šupak. Do kraja. Do jaja. Nije niti glasa pustila. Tek kad je osjetila jaja da su prislonjena sasvim uz njeno dupe muklo reče:
«Tako dečko... ušao si mi do jaja, ha... Sad ga zabijaj kako ti voliš... ne štedi me... ne brini za mene.... pojebali su me stotine puta u dupe... volim to.... oh, to, to.... tako... žestoko ga zabij... mmmmm... uf kako dobro znaš raditi... Moja mala Suzy te ovo naučila, ha.... jebeš i moju kćer u guzu, a... zašto te onda ne mogu vidjeti... Oooohhhh.... to samo tako... uživaj...»
Karao sam sve jače. Povremeno sam se okretao i gledao Suzanu. Ona je kopala vibratorom po svom međunožju i gubila se. Povremeno je otvarala oči, zagledala analnu penetraciju ispred sebe i ispuštala jedva razumljive komentare... «.... uuuhh kako je dobro nabadaš mili.... je li mama ima dobar šupak.... kako mi se jebe mama, a .... izjebi moju mamicu... izjebi je ko najveću fuksu... oh, mama kako voliš kurac... i ja ga volim mama... mmmm kako ga dobro primaš... oh, joj, jo,j, joooooj.... kako me pališ mama... izluđuje me tvoja jebačina... joj, joj, joooooooj !» I Suzana je bila gotova. Stisnula je noge, a vibrator je ostao zujeći sasvim zavučen u njeno međunožje. I tad je nadošlo i meni.
Zabio sam se par puta u mamin šupak, a zatim ga, boreći se da ne pustim glas, izvadio kurac i izdrkao ga Nataši po leđima. Trznula se kad su je zalile kapi vrele sperme. Nisam htio svršiti u njeno debelo crijevo, nego poleđima, a onda sam ga ponovo vratio i nastavio pucati u šupak sve dok mi kurac nije počeo padati.
«....mmmmmm.... sudeći po mlazevima, mislim da je mom tajnom jebaču bilo lijepo...» progovori mama Nataša sasvim smireno. Moram čestitati... Nepoznati.... čak bih te nakon ovakvog sexa željela upoznati... možda ponovo...» javi se mama.
Pogledao sam je i vidjeh da se povez s njenih očiju počeo razvezivati te panično dohvatih za čarapu i ponovo je svezah preko njenih očiju, ovog puta na čvor. Brzo siđoh s kreveta, pljesnuh Suzanu po stražnjici da se pribere, pokupih stvari i izađoh na balkon. Morao sam nestati. Ali zanimalo me šta će njih dvije raditi sada te ostadoh malo na balkonu vireći kroz prozor.
Suzana je ustala, dohvatila nekakav ručnik i nježno obrisala spermu sa maminih leđa. «Onda... jel mama bila zadovoljena? Gospođo, imate neke primjedbe ?»
«Mmmmm... sve mi je to malo čudno... taj tajni jebač ti je toliko blizak da me pred njim možeš polizati, ha. I neće mu to smetati. Tko bi to mogao biti....» reče mama. «Moram priznati da me dobro odradio. Onaj prvi je izgleda neiskusan, previše se napalio na moje stare obline...»
«Nisu to nikakve stare obline, mama. Ti si super ženska. Važno je da si ti zadovoljna. Pa će tebi tvoja kćerkica nabaciti još štogod. Može, ha?» pričala je Suzy i nisam se mogao oteti utisku da je već opet napaljena. «A što se tiče jebača i lizanja... nije to nama ništa novo. Već smo to radili sa mojom Zvjezdanom... volim liz.... pa znaš to odavno. I ti voliš liz, ha ? A voliš li svoju kćerkicu?» upita Suzana odvezujući mami ruke i povez s očiju. Shvatih da je ta noć bila predodređena za noć svih velikih grijehova.
«Naravno mila moja... mama bi sve učinila za tebe.... hajde dođi mi malo da te mama pomazi...» reče Nataša i meni se odmah ponovo diže kurac. Tako sam želio ući među njih dvije, ali se ipak nisam usuđivao. Suzana je ležala na krevetu sa jastukom pod guzicom, a mama Nataša ju je svojski lizala po pički i šupku. Ubrzo dohvati vibrator koji je Suzy maločas koristila i zavuče joj ga bez pardona među noge. Suzana uzdahnu i poče glasno ječati...
«To mama.... toooo... daj da svršimo još jednom.... Ooooooh mamice kako me jebeš, divno me radiš... mmmmmm..... Dođi i ti meni.... dođi mi na jezik.... hajde.... hoću i ja tebe lizati.... daj da svršimo zajedno...» siktala je Suzana. Mama nije mnogo oklijevala. Izroni iz kćerkinog međunožja i zajaha na Suzanino lice. Sestra je spremno dočekala njene guzove, raširila ih i natakla na svoj jezik. Mama uzdahnu i ponovo zaroni među njene noge.
Ono što je slijedilo sasvim me izludilo. Pomamno sam drkao gledajući kroz prozor sa balkona dva divna, skoro ista ženska tijela u pozi 69 kako se nadražuju i ruju po vaginama jezicima i nosevima. Primjetih da su sad dohvatile svaka po jedan dildo i gurale jedna drugoj u čmar, dok su istovremeno sisale i grickale klitorise. Uskoro je to bila samo jedna unisona kakofonija uzdaha, baljezganja prostota i šljapkanja jezika po vulvama. I dvije žene čije su se glave micale u poplavljenim međunožjima. Nisam više mogao izdržati. Ponovo izdrkah gejzir preostale sperme i povukoh se u Suzaninu sobu.
Ležao sam na njenom krevetu ispuhivao se, a nakon par minuta, dok sam se oblačio začuh sestru Suzanu i mamu Natašu kako urlaju svršavajući. Ta noć bila je sveopće ludilo i znao sam da se vjerovatno neće dobro završiti. Već sam se pitao kako ću ujutro sjesti za stol i pogledati njih obje u oči. Međutim, ispostavilo se da sam se jedino ja brinuo o tome.
Ujutro za doručkom mama je bila vrlo raspoložena, a Suzana sasvim opuštena. Suzana je pitala mamu je li joj party bio dosadan s obzirom da je ti bilo samo naše, mlađe društvo.
«Ne! Dapače! Baš ste vi svi super klapa... samo se zabavljajte. Ima vaša mama razumijevanja!» reče i obje se slatko nasmijaše. «A može i češće dok sam ja tu !»
Suzana mi namignu što je trebalo značiti da Nataša nije ništa kužila i da se sasvim zadovoljila time što je prošle noći primula dva kurca i nasvršavala se. Ja sam, međutim, osjećao grižu savjesti. Suzana... sestra... ni to nije normalno, ali mi je generacijski bila bliska... izgledali smo kao mladi par. Ali mama... bilo mi je to malo degutantno. Iako gledajući to čisto kao sex... Bio je to dobar sex sa zgodnom ženom od 44 godine. Čak bolji nego sa nekim mlađahnim curama. No, nije mi sasvim lijegalo u glavu što je ta «zgodna žena» baš naša mama. Manje sam se brinuo zbog njihove lezbijske seanse.
Prvom prilikom rekao sam Suzani da me više ne dovodi tako pred svršen čin i da me ne ubacuje u mamin krevet, jer «to» ipak ne mogu. Suzy je šutila par trenutaka, a zatim je hladno odgovorila: «Ok, slatki moj braco... onda ćemo ovo nas dvije obavljati same, a ostalo ćemo izvan kuće... Nadam se da se između nas dvoje ništa ne mijenja...» i izašla iz kuće.
A što je značilo to da će njih dvije «obavljati same» i «izvan kuće» postalo mi je jasno već narednih dana kada sam počeo žaliti što sam se isključio iz svega toga...


This page:

Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top